Creatie

Naamgeving, logocreatie & restyling, huisstijlontwikkeling, creatie salestools, brochures, folders, verpakking..,

Digitaal

Responsive websites, e-commerce, sociale media, zoekmachineoptimalisatie, mobile applicaties, animaties.

Illustratie

infografieken, isometrics, cartoons

Belettering

Uw bedrijfsvoertuig wordt met wagenbelettering een exclusieve en mobiele drager voor uw publiciteit en de perfecte manier om uw bedrijfsimago te versterken. Wij bieden verschillende uitvoeringen gaande van achterruitstickers, eenvoudige belettering, bekleed met uitgebreide full colour prints, tot een volledige car wrapping. We staan in voor zowel het ontwerp, de productie als de montage. Alles gebeurt in eigen beheer. Ook voor tijdelijke belettering met een speciale folie kunt u bij ons terecht.

Een nieuwe manier om je raam te bekleden

zelfklevende, transparante stof voor raambekleding die van binnen naar buiten doorzichtig is, maar die overdag de inkijk belemmert.

Meubelfolie

3M meubelfolie biedt een nieuwe manier om uw interieur of exterieur een nieuwe look te geven. Bent u opzoek naar een stijlvol nieuw interieur kies dan voor deze folie. Perfect om gebouwen te renoveren, meubels & decors te restylen en deuren een andere uitstraling te geven. Binnen een korte tijd is uw kantoor, winkel, huiskamer, balie, hal of wachtkamer veranderd in een compleet nieuw design.

De warmte van een houtnerf. Het gladde uiterlijk van metaal. De frisheid van natuursteen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de creatieve vrijheid die decoratie folie u kan bieden. Creƫer een fraaie uitstraling van uw interieur oppervlakken, geheel naar eigen wens.

Dit onderdeel maakt deel uit van de ‘full service’ strategie van Maewest. Geen verschillende leveranciers, maar een stabiel aanspreekpunt voor al je projecten, van concept tot realisatie.

Zandstraalfolie

Zandstraalfolie geeft een bestaande glaspartij (ramen, deuren, glaswanden, panelen) het uitzicht gezandstraald of gematteerd te zijn. Het grote voordeel van deze folie is dat het kleven ervan veel goedkoper is dan het raam te laten zandstralen of verzuren.

Contact

Jan Becaus: Zaakvoerder / Grafisch vormgever
Lowie Becaus: Developer
Bart Dereu: Developer
Nick Vandeweghe: Sign specialist